MANAKABATA.LV Ekspertu viedokļi

Gundega Dambe: aktualitātes dokumentu noformēšanā 2024


Vebināra ietvaros “Dokumentu noformēšanas aktualitātes 2024”, ko vadīja Gundega Dambe, Latvijas Personāla Vadīšanas Asociācijas valdes locekle, tika skaidrots, kā jāveic dokumentu noformēšana, kādas ir aktuālās prasības dokumentu noformēšanā, kā atzīt dokumentu juridisko spēku, kas ir kopīgais un atšķirīgais e-parakstā un sistēmas parakstā, kādi jautājumi rodas dokumentu atsavinājumu noformēšanas un dokumentu saglabāšanas laikā. 

Informatīvā vebināra ieraksts

Eksperte Gundega Dambe dalījās ar praktiskiem ieteikumiem, kā sistematizēt uzņēmuma dokumentu noformēšanas procesus.

Piekļūt dokumentu paraugu datubāzei

Platformas MANAKABATA.LV lietotājiem ir pieejami grāmatvedības un nodokļu uzskaites organizācijas dokumenti, kā arī plaša noderīgo dokumentu paraugu un sagatavju datubāze, ko uzreiz var izmantot grāmatvedības darba organizācijai.

Ievērojiet aktualitātes dokumentu noformēšanā! Lai piekļūtu dokumentu paraugu un sagatavju datubāzei, abonējiet MANAKABATA.LV maksas versiju.

Mākslīgais intelekts ikdienas darbā

Vebināra dalībnieki tiek aicināti piedalīties konferencē “MĀKSLĪGAIS INTELEKTS IKDIENAS DARBĀ: grāmatvežiem, personāldaļai, juristiem, vadītājiem”.

* Konferenci rīko Biznesa Konsaltinga Grupa sadarbībā ar MANAKABATA.LV.

Skaties, kā mākslīgais intelekts var veidot gatavus “robotus” pēc Tava pieprasījuma, ko var uzreiz izmantot, lai automatizētu savu ikdienuietaupītu laiku un pievērstos profesionālajam grāmatveža darbam, nevis manuālai datu kopēšanai, ievadīšanai un atkārtotai datu apstrādei.


MANAKABATA.LV , :

MANAKABATA.LV Grāmatvedības serviss

MANAKABATA.LV Apmācības un vebināri